18 січня 2012 р.

Про відзначення Дня Соборності та Свободи України

За Указом Президента України № 1209/2011 від 30.12.2011 року "Про відзначення в Україні деяких пам'ятних дат та професійних свят" 22 січня щорічно відзначатиметься День Соборності та Свободи України. Прес-служба Голови держави повідомляє:
"Історичний момент і значимість Свободи та Соборності диктує необхідність підсилення цих складових Незалежності в свідомості народу, в нашій традиції та в історії нашої Державності. Про це ж ідеться в численних зверненнях та пропозиціях, які надходять до Президента від громадян та громадських організацій. На підтримку цих пропозицій та з метою консолідації суспільства, зміцнення єдності народу та утвердження ідеалів свободи Глава держави своїм Указом визначив 22 січня Днем Соборності та Свободи України".
Як наголошується, це свято широко відзначатиметься в усій державі в 2012 році. Загалом щороку у кожному місті, селі та селищі України 22 січня проводитимуться урочистості за участю керівників держави, народних депутатів, представників центральних та місцевих органів влади, релігійних організацій, дипломатичного корпусу, громадськості.

Немає коментарів:

Дописати коментар