31 серпня 2013 р.

Перший урок 2013-2014 навч. рік



Деякі питання проведення Всеукраїнського
телевізійного уроку, присвяченого 200-річчю
від дня народження Т. Г. Шевченка

         На виконання розпорядження Президента України від 27.08.2013 №263/2013-рп, з метою належної організації та проведення в загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації Всеукраїнського телевізійного уроку, присвяченого 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка,

НАКАЗУЮ:

         1.      Розпочати 2013/2014 навчальний рік 2 вересня 2013 року о 9 год. Всеукраїнським телевізійним уроком, присвяченим 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка.
2.      Інституту інноваційних технологій і змісту освіти (Удод О. А.) спільно з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка (Губерський Л. В.) організувати проведення телевізійного уроку.
3.      Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти              (Єресько О. В.) та Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (Добровольська О. М.) забезпечити участь учнів 10-11 класів загальноосвітніх та учнів (слухачів) професійно-технічних навчальних закладів м. Києва у проведенні телевізійного уроку.
         4.      Рекомендувати Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, управлінням (департаментам) освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій забезпечити перегляд учнями загальноосвітніх, учнями (слухачами) професійно-технічних та студентами вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації трансляції телевізійного уроку на Першому національному каналі    2 вересня 2013 року о 9 годині.
5.      Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Жебровського Б. М.


Міністр                                                                                           Д. В. Табачник

Немає коментарів:

Дописати коментар