18 березня 2012 р.

Змінено графік проведення ДПА з української мови у 9-х класах

Міністерство освіти і науки повідомило регіональні управління освіти, Інститути післядипломної педагогічної освіти та загальноосвітні навчальні заклади про зміни у графіку проведення державної підсумкової атестації учнів 9-х класів з української мови.

Відповідним листом, що підписаний заступником міністра Борисом Жебровським, внесено зміни до листа міністерства №1/9-61, яким визначено порядок закінчення навчального року та проведення ДПА у загальноосвітніх навчальних закладах в 2011/2012 навчальному році.

Отже, 2011/12 навчальний рік для учнів 9-х класів буде завершено 11 травня (замість 14 травня), а атестація розпочнеться 14 травня (замість 15 травня) диктантом з української мови.

Причини зміни дати проведення атестації не повідомляються. Дати проведення підсумкової атестації учнів початкової та старшої школи не змінено.

Нагадаємо, у цьому навчальному році навчальні заняття у 1–8 та 10 класах завершаться 25 травня, а в 11 класах – 3 травня 2012 року.

Зазначимо, що у 4-х, 9-х та 11-х класах атестація буде проведена за збірниками завдань, затвердженими Міністерством освіти, крім іспиту з технологій для учнів технологічного профілю. Перелік збірників визначений відповідним листом освітнього відомства.

Електронні версії всіх збірників завдань ДПА-2012 мають бути оприлюднені не пізніше 1 квітня.

Немає коментарів:

Дописати коментар